Skyltfönster
Höga höjder
Omöjliga fall

Vi har gjort allt inom fönsterputsning och har lång och bred erfarenhet från alla typer av byggnader & branscher. Vi har även koll på alla regler och tillstånd som behövs.

Snabba

Flexibla.

Vi förstår att beslut kan fattas snabbt och att det kräver snabb respons. Därför är vi alltid redo för att komma och putsa era fönster när ni behöver oss.

The point

Hyllie - Malmö

En av många fastigheter som vi underhåller med hjälp av reparbete, eller rope access.

Vad vi erbjuder

Ultraputs erbjuder tjänster som håller er fastighet i gott skick. Vi är specialis-
erade på fönsterputs och erbjuder även tjänster som till exempel fasadtvätt och marktvätt till alla typer av fastigheter och företag. Vi riktar oss även till bygg- och städbolag samt offentlig sektor och vår mening är att rena fönster ger er ett ljusare liv och påverkar arbetsmiljön i hög grad.

Rätt kompetens

Vi har den rätta kompetensen för att genomföra arbeten på alla typer av byggnader, från små bostäder till kommersiella fastighetsbestånd.

Tillstånds
-
hantering

Har ni koll på vilka tillstånd som krävs? Det har vi! Vi hjälper er med:

Polistillstånd

Tillstånd från Gatukontor

TA-plan

Koordination av avspärrningar
och påkörningsskydd

Erfarenhet

Våra team har arbetat med alla typer av fastigheter och i många udda miljöer genom åren. Industrier, byggbolag, en förskola eller en högsäkerhetsbyggnad? – vi förstår allas unika behov och krav och anpassar oss efter Ert behov!

Tillgänglighet

För svårtillgängliga platser använder vi Rope access-teknik, och våra experter har utbildning och certifiering inom området. Vi är stolta över att kunna erbjuda den här tekniken till våra kunder!

Läs mer

Vi är bara ett samtal bort!

040-799 80

Ring oss direkt. Eller använd vårt formulär för att kontakta oss

Tack för din förfrågan. Vi återkommer till dig inom kort!

Vi kan mer än

fönsterputsning!

Kombinera fönsterputsningen med en fasadrengöring eller en marktvätt för ett snyggt yttre och bibehållet värde på fastigheten.

Brf Vårvinden i Lund

Klostergården - Lund

Fasadtvätt, inspektion, betonglagning och målning genom teamet på Vyn

Ultrarent vatten

Lift & fallskydds­utbildning.

Vi tar miljö och säkerhet på största allvar, så i vissa fall säger vi - glöm kemikalierna! Vi kan tvätta med rent vatten och det blir ultrarent ändå! Med Ultraputs får ni trygg och säker fönsterputsning. All vår personal vet hur man hanterar en lift och liftkort och fallskyddsutbildning är en självklarhet.

Vi bryr oss inte bara om fönster!

Utbildad personal med kollektivavtal.
Alla försäkringar.
Ultraputs är en trygg partner.
Miljömedvetenhet

Vi arbetar för att skapa en trivsam arbetsplats med trygghet för våra anställda och med fokus på miljö och hållbarhet. En del i miljöarbetet är att vi har installerat solceller på taket och successivt växlar om till eldrivna fordon.