Om Ultraputs
Hur vi jobbar
Och varför

Vi arbetar efter våra värdeord - Ansvar, Professionalism och Kamratskap och vi tror på mångfald och schyssta villkor för alla medarbetare.

Vi vill göra din värld lite ljusare – Ett fönster i taget.

Om Ultraputs

Vi ska vara en öppen och ärlig partner för fönsterputs och kringliggande tjänster som är enkel att kommunicera med. Vårt uppdrag sträcker sig längre än rena fönster – det handlar om att förbättra livet för våra kunder, hemma och på jobbet. Vi vill ha långsiktiga relationer som bygger på förtroende med både kunder, leverantörer och andra samarbetspartners. Ultraputs ägs och drivs av Jon Enström som även startade företaget 2001. Idag är vi ca 30 medarbetare och har erfarenheter från precis allt inom fönsterputs.

Miljö

Våra många transporter till och från våra kunder, samt de liftar vi regelbundet hyr in – det är här vi kan göra skillnad! Redan 2005 började vi köra gasbilar. Inte för att det var ekonomiskt fördelaktigt, utan för att det kändes bra i hjärtat. Tiderna har dock förändrats och fordonsflottan byts nu successivt ut mot elfordon. För att få en ännu bättre effekt av denna förändring har vi installerat 118 solpaneler på taket. Liftarna vi använder planeras och väljs ut med omsorg för att passa uppdraget, samt med hänsyn till våra barns fortsatta liv… Ja, vi gör så klart mer än så… det gör vi väl alla?

Karriär

Fönsterputsare växer inte på träd! Har du erfarenhet av yrket och trivs med jobbet så är du välkommen att höra av dig. Du behöver dock körkort! Som fönsterputsare hos oss har du ett socialt, fritt och fysiskt yrke med extremt varierande arbetsplatser. Du kommer bakom kulisserna på alla andras arbetsplatser och hem. Du behöver därför vara lyhörd och serviceinriktad. Mycket arbete sker från lift och stege och givetvis får du den handledning som just du behöver i de team du arbetar i. Vi har kollektivavtal och annat på plats.
Varmt välkommen att höra av dig!